Jan Niezbędny, torebki do pieczenia mięsa i warzyw, 25 cm x 38 cm, 5 szt.
Wystaw opinię o produkcie
Jan Niezbędny - torebki do pieczenia mięsa i warzyw 25 cm x 38 cm.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Kod produktu: 227831
Opis
Polecamy wyjątkowe torebki do pieczenia. Przygotowane w nich potrawy pieką się we własnym sosie bez dodatku tłuszczu, dzięki czemu są niskokaloryczne, a przy tym wyjątkowo soczyste i aromatyczne- pieczenie w torebkach uchroni piekarnik przed pobrudzeniem, nie trzeba także szorować brytfanny. Przed zamknięciem torebki nalej do niej trochę wody, rosołu lub wina, a pieczone mięso będzie bardziej soczyste. Jeśli lubisz pieczeń z chrupiącą skórką, otwórz torebkę od góry przed końcem pieczenia. Pamiętaj jednak, że podczas pieczenia torebka nie powinna dotykać ścianek piekarnika. Torebek nie należy stosować w temperaturze powyżej 225°C, a także przy włączonym grillu.
Sposób stosowania:
Wyjmij blachę lub ruszt z piekarnika.
Nagrzej piekarnik do odpowiedniej temperatury (max. 225 °C).
Włóż przyprawione produkty do torebki, ew. wlej trochę wody, rosołu lub wina.
Zamknij torebkę dołączonym klipsem tak, aby w środku było jak najwięcej powietrza.
Nakłuj torebkę od góry w dwóch - trzech miejscach.
Torebkę połóż na blasze i wsuń do rozgrzanego piekarnika.
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.